Hall of Gods

Hall of Gods kolikkopeliHall of Gods –slotissa pelaaja voi asettaa panoksen korkeintaan 50 euroon ja vähintään 20 senttiin kierrosta kohden. Tämä tapahtuu kolikon arvoa ja panostustasoa säätelemällä, joista ensimmäisen saa välille 0,01-0,5 euroa ja jälkimmäisen välille 1-5. Pelin symboleina toimivat erilaiset teemaan liittyvät jumalhahmot ja muu mytologiaan liittyvä, sillä pelissä seikkaillaan mystisessä Valhallassa, kunniakkaasti kuolleiden sotureiden kokoontumispaikassa.

Hall of Gods –pelissä ei olla ulkoasun yksityiskohdissa ja grafiikoiden laadukkuudessa säästeltykään, ja se tarjoaakin pelaajalle ikimuistoisia kokemuksia ja hienon pelitunnelman. Jännittävät musiikit ja äänitehosteet tekevät pelaamisesta entistä rikkaamman kokonaisuuden, ja tämän pelin parissa todella viihtyykin aina uudestaan. Ja tietenkin mukana on sekin juttu, että pelistä voidaan voittaa parhaimmillaan jopa useita miljoonia euroja sen huikeiden progressiivisten jackpottien ansiosta.

Bonuspeli, wild ja ilmaiskierrokset

Hall of Gods –slotissa on kolme erilaista jackpottia, joita ovat Mega Jackpot, Midi Jackpot ja Mini Jackpot. Nämä ovat kaikki progressiivisia, eli ne kasvavat sitä mukaa kun peliä pelataan. Kaikkein suurin on tietenkin Mega Jackpot, ja tämän potin voitto voikin kasvaa jopa useisiin miljooniin euroihin, ja se tekeekin pelistä yhden jackpottien ystävien suosikkipeleistä. Jackpotteja päästään jahtaamaan slotin bonusosiossa, johon taas päästään saamalla voittolinjalle kolme bonusmerkkiä. Tämä ei ole vaikeaa, ja bonuspelissä sitten pelaaja lyö vasaralla rikki kilpiä, joiden takaa paljastuu joko kolikkovoittoja tai jackpotteja. Bonuspelistä voittaa aina siis jotakin, vaikkei onni jackpotin suhteen juuri sillä kerralla osuisikaan kohdalle.

Wild-merkkinä pelissä taas on huikea merikäärme, joka näyttää siltä että se saisi iskettyä minkä tahansa laivan kumoon. Ei kuitenkaan syytä huoleen, tämä hirmupeto vain laajenee koko rullan kokoiseksi, ja mahdollistaa pelaajalle paremmat voitot. Expanding wild voi siis tulla joko rullalle 2, 3 tai 4.

Pelissä on myös mukana scatter-merkit, joiden avulla saadaan ilmaiskierroksia. Kolmella scatterilla pelaaja saa 10 ilmaiskierrosta, neljällä 15 ja viidellä scatterilla voitetaan kokonaiset 20 ilmaiskierrosta. Ilmaiskierrokset ovat siitä erityisen tuottoisia, että niiden aikana kaikki voitot maksetaan 3-kertaisesti.