Starburst

Starburst kolikkopeliStarburst on NetEntin suosittu klassikko, joka löytyy oikeastaan jokaiselta nettikasinolta. Pelin suosio perustuu sen yksinkertaisuuteen ja helppoon pelaamiseen, mutta silti pelissä on hienoja ominaisuuksia ja kannattavia voittoja. Etenkin videosloteissa aloittelevalle Starburst on kelpo valinta, sillä se tutustuttaa videoslottien maailmaan helposti ja mukavasti. Tässä pelissä ei ole liikaa monimutkaisia bonustoimintoja tai mitään muutakaan hankalaa, vaan pelaaminen on yksinkertaista ja viihdyttävää. Pelissä ollaan näyttävissä avaruudellisissa tunnelmissa, ja sen äänitehosteet ovat miellyttävät. Starburstissa vallitseekin rauhallinen tunnelma, jonka ansiosta pelaaminen on mukavaa, eikä liian rauhatonta.

Haluttu panos kierrosta kohden asetetaan muuntelemalla kolikon arvoa ja panostustasoa, ja kolikon arvon voikin laittaa välille 0,01-0,5 euroa ja panostustason välille 1-10. Pelaaja voi myös valita, kuinka monta voittolinjaa hän haluaa aktiiviseksi, ja maksimissaan panostuslinjoja on 10 kappaletta. Starburstissa voittolinjat toimivat kuitenkin molemmin suuntaisesti, joten voittoja voidaan voittaa molempiin suuntiin.

Pelin symbolit ja wild

Starburst-videoslotissa pelisymbolit ovat erilaisia hienoja timantteja, ja mukana on myös vanhoista kunnoin hedelmäpeliautomaateista tutut seiskat ja BAR-merkit. Kaikkein arvokkaimpia merkkejä ovat BAR-merkit, ja viidellä sellaisella pelaaja voittaakin 250 kolikkoa. Erityisyyttä ja tavallista parempia voittoja peliin kuitenkin tuo sen hienot wildit, jotka ovat Starburstissa tähtikuvioita.

Tämä tähtimerkki voi korvata minkä tahansa pelin muun tavallisen merkin, eli se toimii jokerin tavoin. Tähtimerkki tulee satunnaisesti joko 2, 3 tai 4 –rullalle, ja se laajenee koskemaan koko rullaa. Tällöin pelaaja myös saa yhden re-spinin, ja erityisen hienoa on, jos pelaaja saa taas uuden tähtimerkin, jolloin myös tämä wild laajenee koko uuden rullan korkuiseksi, eli nyt pelaajalla on pelin viidestä rullasta jo kaksi pelkkää wildia, ja pelaaja saa vielä uuden re-spinin. Jos tälläkin kierroksella tulee vielä uusi wild-merkki, on pelissä 3 wild-rullaa ja suurimmat mahdolliset voitot. Ja voittoja siinä tapauksessa varmasti riittääkin, sillä laajenneet wildit vastaavat 9 tavallista wild-merkkiä. Starburstissa on siis mahdollista saada korkeintaan kolme peräkkäistä re-spiniä kolmella expanding wildilla.