Taco Brothers

Taco Brothers tuo virkistävää vaihtelua videoslottien maailmaan, sillä tässä Elk Studion valmistamassa pelissä lähdetään hulvattomaan seikkailuun Santa Marian kylään Meksikoon. Kyläläisillä on kaikki hyvin, kunnes paha Kapteeni Diaz estää tacojen syönnin. Elämä on kamalaa ilman tacoja, mutta onneksi veljekset Paso, Pepe ja Pico ovat valmiina taistelemaan tacojen puolesta. Pelaaja pääseekin osalliseksi huimaan menoon, josta ei dynamiittia, kassakaappeja tai kauniita naisiakaan puutu. Pelin teema on toteutettu hienosti, ja slotissa riittää vauhtia ja yllättäviä tilanteita.

Taco Brothers –videoslotissa panostaminen onnistuu pienimillään 10 sentillä kierrokselta ja enimmillään 50 eurolla. Pelaaja voi myös valita itselleen sopivimman vedonlyöntitaktiikan, joka tuo panostamiseen aivan uusia mahdollisuuksia. Jumper-taktiikassa panos nousee aina yhden tason jokaisen voittokierroksen jälkeen, kunnes panos on neljä perustasoa korkeammalla, ja häviön jälkeen nollataan. Leveller-taktiikassa taas nostetaan kaksi tasoa aina viiden peräkkäisen häviön jälkeen ja uusinta nostaa panosta kaksi tasoa lisää. Voiton jälkeen nollataan. Booster taas nostaa panosta yhden tason häviön jälkeen, kunnes panos on neljä tasoa perustasoa korkeammalla, ja voiton jälkeen nollataan.

Symbolit ja erityisominaisuudet

Taco Brothers –videoslotin symboleihin kuuluu itse Taco-veljekset Paso, Pepe ja Pico, sekä kitara, kaktus, tequilapullo ja lyhty sekä lapio. Lisäjännitystä peliin sitten tuovat Re-Spin –merkit, Wild Escape –symbolit, tavalliset wildit, Running Wild –merkit sekä Kapteeni Diaz ja Senorita –symbolit.

Ja hienoja voittoja sekä jännitystä on varmasti luvassa, sillä kahdella Re-Spin –merkillä pelaaja saa yhden uuden pyöräytyksen ja kolmella kassakaapilla eli Wild Escape –merkillä pelaaja pääsee Free Spins –bonuspeliin. Näillä ilmaiskierroksilla kaikkiin voittoihin pätee Räjähtänyt Kassakaappi –kerroin, joka tuo maksimissaan jopa kolminkertaiset voitot. Free Spins –bonuspelissä aktivoituu Running Wilds –toiminto, jossa veljet putoavat yksi kerrallaan viidennelle rullalle, ja aloittavat pakomatkansa halki pelikiekkojen. Matkallaan ne muuttavat kaikki symbolit, ja peli päättyy, kun kaikki veljekset ovat paenneet, tai jos ilkeä Kapteeni Diaz saa kaikki veljet vangittua. Onneksi mukana on myös ihana Senorita, joka pelastaa veljeksiä ja saa Free Spins –pelin jatkumaan.