Twin Spin

Twin Spin kolikkopeliTwin Spin on NetEntin suosittu videoslotti, joka on Starburstin tapaan yksinkertainen ja tyylikäs, ilman mitään kummempia bonussääntöjä tai muita monimutkaisuuksia, jotka pidemmän päälle käyvät vain hermoille. Pelissä panostaminen on helppoa, ja pelaajan tarvitseekin vain asettaa kolikon arvo ja panostustaso mieleisekseen. Kolikon arvo voidaan laittaa välille 0,01-0,5 euroa, ja panostaso saadaan välille 1-10. Näin pelin kokonaispanoksen kierrosta kohden voi laittaa minimissään 25 senttiin ja enimmillään jopa 125 euroon.

Pelisymboleina taas nähdään vanhoista kunnoin hedelmäpeliautomaateista tuttuja pelimerkkejä, kuten kirsikoita, BAR-merkkejä, timantteja ja seiskoja. Kaikkein arvokkaimmat merkit ovat timantit, ja viidellä timantilla pelaaja voittaakin 1000 kolikkoa. Myös wild-merkki pelistä löytyy, ja se korvaa pelin muut tavalliset merkit, mahdollistaen siis paremmat voitot. Voittomahdollisuuksia pelissä riittääkin, sillä Twin Spinissä voidaan voittaa jopa 243 erilaisella tavalla, ja sen päävoitto on 135.000 euroa!

Erityisominaisuudet ja pelin ulkoasu

Vaikka Twin Spin –slotti onkin yksinkertainen, siinä on myös yksi aivan oma erityisominaisuutensa. Jokaisella kierroksella nimittäin kaksi pelin vierekkäistä pelirullaa saavat aivan identtiset lopputulokset, ja tämä voi tapahtua mille tahansa pelin viidestä rullasta. Nämä kaksoisrullat tietenkin mahdollistavat tavallista paremmat lopputulokset ja voitot, joten se tuo mukavasti ekstraa peliin. Identtiset kaksoiskiekot voivat myös laajentua koskemaan kolmatta, neljättä ja jopa viidettä rullaa, jolloin parhaimmillaan kaikilla pelin viidellä rullilla on identtiset lopputulokset! Tämä on tietenkin pelkkää juhlaa pelaajalle ja hänen pelisaldolleen, eikä ilmaiskierroksia tai muita bonuspelejä edes tässä pelissä kaivata.

Twin Spin –slotissa ollaan keskitytty tyylikkääseen ja pelkistettyyn ulkoasuun, joka miellyttää useimpia pelejä nykypäivän slottien sekamelskassa. Pelissä on värikkäitä merkkejä, jotka kimaltelevat hienosti, mutta mitään turhaa ei ole peliin laitettu. Myös sen äänitehosteet ja musiikit laittavat vauhtia pelaamiseen ja tuovat siihen omaa tunnelmaansa. Vaikka pelaaminen siis on yksinkertaista, myös jännitystä on luvassa. Twin Spin löytyy myös mobiilista, sillä Net Entertainment on tehnyt siitä kannattavan mobiiliversion älypuhelimilla ja tableteilla pelattavaksi, johon kannattaa tutustua.